Tällä hetkellä Suomen hallituksen politiikka,on todellisessa jamassa. Kuten tiedämme,hallitus ajaa leikkauspolitiikkaa,joka kurittaa köyhälistö kansanosaa,työttömiä,sairaita ,lapsia,asunnottomia,mitäpä muuta voisi enää hallitukselta kuritoimenpiteitä , odottaa.

 

Vallankumous olisi pelastava tekijä suomen politiikassa,näin ei voi jatkua,hallitus valehtelee,ihan niinkuin aasilla korvat heiluen. Kuinkka kauan kansa kestää kurjistamispolitiikkaa,työtä ei ole,kuka maksaa toimeentulotuet,ym eläkkeet,5 vuoden päästä,kerron,ei kukaan,tällä menolla.

 

Ministereiden,ja kansanedustajien palkkiot on pudoettava 50 % alas,tuollaisesta halpamaisesta työstä ei voi maksaa ,nekin rahat olisi pantava terveydenhoitoon,asuntoja köyhille,ja esim lääkäreiden palkat on alennettava 50 %,sen vuoksi,että terveydenhoito  suomessa on todella kallista,josta kärsii köyhä rahvas.

 

Tällaista hallituksen elämöintiä ei kansa kestä,ihmisiä tippuu alas mistäkin tukiviidakosta,mistä leipää köyhille,leipäjonot kasvaneet huomattavasti. Pakolaispolitiikka seis,maahanmuuttajia emme tarvitse,työtä on hallituksen etsittävä kaikella keinoilla,työttömille,pienemmälläkin  rahalla.

 

Eläkeläisiä,etenkin pieneläkeläisiä kyykytetään ,päivästä toiseen kalliita lääkkeitä,hoitoja,asumiskuluja,kaikkeen muuhun hallitus satsaa rahaa,muttei työttömyyteen,terveydenhoitoon,asuntoihin,jotka ovat elintärkeitä syrjääntyneelle kansalaisille.

 

Pentti Kosonen